Priligy Köpa Online Uae

Tillverkaren börjar flytta in till BEDC-byggnaden. 81, efter avslutad byggnadsprojekt för månad som avslutade det tidigare byggnadsskalet. BEDC: s verkställande direktör Janis Crawley sa att styrelseledamöterna den 19 november gjorde en slutlig promenad genom webbplatsen med Cameron-tjänstemän och designbygglaget från Plyler Construction. Priligy Recension Byggnaden övergavs den 26 november och Cameron började flytta in. Företagets projekt kommer att vara i full drift senast 1 december. ”Det ser bra ut,” sade Crawley, ”brädet var nöjd med det, liksom Cameron-folket.” Det var några mindre detaljer att röra vid, https://www.Apoteksvensk.com men Cameron har redan börjat bygga testbunkrar inuti. ” Avslutandet av denna affär är slutförandet av mer än ett och ett halvt år av förhandlingar och arbete i BEDC. https://www.priligyfass.se Ett slutligt kontrakt med Cameron godkändes i mitten av juni och byggdes på byggnaden av den tidigare specbyggnaden kort tid senare. Denna byggnad på 15 000 kvadratmeter byggdes för åtta år sedan till en kostnad av 375 000 dollar att erbjuda för att bygga ut till ett prospektivt industriföretag som skulle få jobb till samhället. 81, bredvid American Hat-byggnaden, var byggnaden ett skal med ett smutsgolv, vilket skulle göra det möjligt för BEDC att klara sig för att passa en klient. Priligy Piller Cameron International är ett företag med 8 biljoner dollar som är en ledande leverantör av produkter, system och tjänster för flödesutrustning, till världsomspännande gas-, olje- och processindustrier. Huvudkontoret i Houston tillverkar ventiler, och det förväntas att underhållsarbeten på dessa ventiler kommer att ske på Bowie-fabriken.

Priligy Piller
Priligy Piller

Cameron planerar att ge cirka 15 jobb till Bowie-området med en genomsnittslön på $ 30.000, vilket kan ge en lönepåverkan på 500.000 dollar till området, rapporterar BEDC. Plyler Construction slutförde byggnaden för BEDC till en kostnad av drygt 959 tusen dollar. Priligy Tabletter Usa Cameron kommer att hyra byggnaden från BEDC för $ 16 500 per månad på ett femårigt leasingavtal, plus ett alternativ för fem års förlängning till en reducerad kostnad på $ 8 000 per månad. Inga andra incitament lämnades till företaget via BEDC, som finansieras genom stadens ekonomiska utvecklingsskatter. BEDC gick med på att tillhandahålla och slutföra byggnaden baserat på Cameron specs men behåller fullständigt ägande av byggnaden, https://www.Apoteksvensk.com liksom de kranar som har installerats. Tillsammans med en 8 tums betongplatta inkluderade byggnaden grunden för en 1 ton brokran och fyra nya 3 ton jibskranar, plus tvättbåtar, elektriska dörrar och konstruktioner för en flödesprovbunker och tankskur. Crawley sa att Cameron hade börjat flytta i utrustning veckan före flytten, och det har också avtalat med Plyler Construction att göra något arbete för Cameron. Priligy Reddit Konstruktionen gick väldigt smidigt och stannade i schema, sa Crawley och tillade: ”Det visade sig vackert.” BEDC-regissören sade att när byggnaden rörde sig längs, tycktes samhället vara upphetsad när det började förstå processen.

Priligy Recension
Priligy Recension

”Att använda en specbyggnad som ett incitament är normen i ekonomisk utveckling, och jag är inte helt säker på att folk förstår det. Priligy Amazon Jag har redan börjat prata med styrelsen om en annan byggnad. Om du inte har något att visa en utsiktsplats, de kommer att gå vidare till nästa stad, säger regissören. https://www.Apoteksvensk.com Bert Cunningham och Randy West, båda de långa medlemmarna i BEDC-styrelsen, var extatiska när de tog gången genom specbyggnaden, som nu ser ut som en operativ industrianläggning. Väst sa att om han hade ett företag skulle han vara stolt över att flytta i den här stora byggnaden. Han tillade Iowa Park och Graham EDCs byggt speciella byggnader runt samma tid som Bowie, och Graham fyllde sin byggnad för lite över ett år sedan, och Iowa Park fyllde sin byggnad nyligen. Priligy United States Cunningham tillade att medan det är bra att få ett företag att flytta in och ge jobb, är han stolt att BEDC fortfarande äger byggnaden och det kommer att betalas för om fem år, vilket han kallade ”fantastiskt”.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *